Recept

Jehněčí bůček na rajčatech

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 29982

Ingredience

2 ks Bobkový list
80 ml Citronová šťáva
1 kg Jehněčí žebírka
100 g Máslo čerstvé
4 g Pepř černý mletý
300 g Rajčata
7 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 757 kcal
Kilojoule 3 167kJ
1% Sacharidy 4 g
95% Tuky 71 g
27% Sodík 548 mg
44% Bílkoviny 25 g

Jehněčí bůček na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na 6 porcí a pokapeme citronovou šťávou. Zprudka opečeme na rozpáleném másle, přidáme rozpůlená rajčata, bobkový list, osolíme, opepříme a necháme 30 minut dusit na mírném ohni, dokud omáčka nezhoustne. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept