Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (4%)
ID receptu: 30012

Ingredience

1 hrst Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Cukr moučkový
1 kg Hovězí libové
510 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
10 ml Olej rostlinný
1 g Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
285 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 820kJ
4% Sacharidy 15 g
18% Tuky 14 g
29% Sodík 583 mg
105% Bílkoviny 59 g

Hovězí karboše postup přípravy receptu:

1

Hovězí steak nakrájíme na 1 cm kostičky. V rendlíku rozehřejeme 2 lžíce oleje a 6-7 minut z obou sran opékáme maso dozlatova. Opečené maso vyndáme z rendlíku a necháme vychladnout. Na opékání masových koláčků můžeme dle uvážení přilít olej.

2

Stáhneme plamen a v oleji ještě orestujeme cibulku, kterou si předem nakrájíme na kolečka. Posypeme ji moukou a cukrem a necháme vše 1-2 minuty dojít. Přilijeme pivo a hovězí vývar, občas zamícháme a vaříme. Do rendlíčku vložíme orestované hovězí maso se špetkou bylinek a rajským protlakem. Vše pečlivě promícháme, rendlík přikryjeme a vložíme na 60-120 minut do trouby, než se maso upeče. Při pečení musíme maso několikrát promíchat. Nakonec vyjmeme koření a pokrm dle uvážení dochutíme solí a pepřem. Ozdobíme talíře petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept