Jednoduchý recept

Smažené plátky baklažánu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 30025
Kategorie: Zelenina

Ingredience

400 g Lilek
10 g Mouka pšeničná hrubá
20 g Olej rostlinný
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 643kJ
4% Sacharidy 15 g
18% Tuky 14 g
12% Sodík 237 mg
4% Bílkoviny 3 g

Smažené plátky baklažánu postup přípravy receptu:

1

Baklažán omyjeme, otřeme, nakrájíme na silnější plátky, z obou stran osolíme a na ubrousku necháme pustit šťávu. Poté obalíme v hrubé mouce a osmažíme na rozpáleném oleji. Plátky necháme na sítu okapat a podáváme.

Poznámka

Jako přílohu volíme šťouchané brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept