Jednoduchý recept

Dušené kořeněné kedlubny v jogurtu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 30033
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 špetka Chilli koření mleté
60 g Cibule
100 g Jogurt bílý
300 g Kedlubna
20 g Mouka polohrubá
20 g Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
2 kávová lžička Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 885kJ
6% Sacharidy 22 g
16% Tuky 12 g
10% Sodík 205 mg
9% Bílkoviny 5 g

Dušené kořeněné kedlubny v jogurtu postup přípravy receptu:

1

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli jemně pokrájíme, pažitku usekáme najemno.

2

Na rozpáleném oleji usmažíme cibuli, přidáme kedlubny, koření a sůl, podlijeme 250 ml vody a pod poklicí dusíme. Když jsou kedlubny měkké, zalijeme je jogurtem, rozmíchaným se zbylou vodou a moukou. Za stálého míchání chvíli vaříme. Před podáváním zdobíme usekanou pažitkou.

Poznámka

Jako přílohu volíme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept