Jednoduchý recept

Omeleta s květákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 30037

Ingredience

200 g Květák
1 špetka Muškátový květ
30 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
2 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 013kJ
2% Sacharidy 6 g
28% Tuky 21 g
17% Sodík 344 mg
16% Bílkoviny 9 g

Omeleta s květákem postup přípravy receptu:

1

Ve vodě osolené špetkou soli uvaříme rozebraný květák doměkka, necháme okapat a nasekáme na menší kousky. V míse květák promícháme s muškátovým květem, špetkou soli, pepře a posekanou petrželovou natí.

2

Polovinu květáku rozložíme na pánvi s polovinou rozpáleného oleje a zalijeme jedním rozšlehaným vejcem. Když je vejce ztuhlé, usmažíme druhou omeletu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept