Jednoduchý recept

Obalovaný celer

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30047

Ingredience

200 g Celer bulvový
30 ml Mléko polotučné
10 g Mouka pšeničná hladká
30 g Olej rostlinný
30 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 062kJ
4% Sacharidy 15 g
25% Tuky 19 g
17% Sodík 339 mg
12% Bílkoviny 7 g

Obalovaný celer postup přípravy receptu:

1

Celer očistíme, omyjeme, vložíme do vroucí vody a vaříme, až je poloměkký. Poté ho necháme vychladnout. Vychladlý celer oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a osolíme. Plátky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s 30 ml mléka a strouhance.

2

Plátky smažíme na rozpáleném oleji.

Poznámka

Jako přílohu volíme vařené brambory nebo bramborovou kaši.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept