Recept

Rybí vinná polévka s chřestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 30058

Ingredience

60 g Chřest sterilovaný
500 g Filé z aljašské tresky
30 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
1500 ml Voda pitná
150 ml Víno bílé
150 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 807kJ
1% Sacharidy 3 g
9% Tuky 7 g
13% Sodík 254 mg
41% Bílkoviny 23 g

Rybí vinná polévka s chřestem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s vodou vložíme omyté filé a polovinu očištěné, nakrájené zeleniny. Osolíme a povaříme asi 30 minut. Přecedíme a přidáme zbylou zeleninu nakrájenou na nudličky a podušenou na másle. Vaříme ještě 15 minut.

2

Chřest nakrájíme na kostičky a přidáme do polévky. Přilijeme víno a podle chuti přisolíme.

3

Polévku podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept