Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30063

Ingredience

1 ks Cibule
400 ml Mléko plnotučné
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
125 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
500 g Treska uzená
1200 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 107kJ
3% Sacharidy 11 g
12% Tuky 9 g
85% Sodík 2 g
58% Bílkoviny 32 g

Polévka z uzené tresky postup přípravy receptu:

1

Uzenou tresku spaříme vroucí vodou, stáhneme z kůže a vykostíme. Maso narkájíme na kousky a spolu s oloupanou, nasekanou cibulí vložíme do tlakového hrnce. Zalijeme vývarem, přivedeme k varu, hrnec uzavřeme a polévku vaříme 6-7 minut.

2

Potom pokličku odstraníme, do polévky přilijeme mléko a smetanu, podle chuti osolíme, opepříme, přisypeme nasekanou petrželku a jen prohřejeme.

3

Polévku můžeme podávat teplou i studenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept