Recept

Vejce plněná uzenáčem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 30074
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

60 g Máslo čerstvé
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Uzenáče
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 200 kcal
Kilojoule 836kJ
0% Sacharidy 2 g
24% Tuky 18 g
7% Sodík 140 mg
14% Bílkoviny 8 g

Vejce plněná uzenáčem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, rozpůlíme a žloutky vyjmeme. Utřeme je se změklým máslem, osolíme a opepříme. Přidáme rozetřené maso z uzenáče a vše dobře promícháme. Směsí naplníme poloviny vajec a povrch ozdobíme očištěnou, na nudličky nakrájenou paprikou a nasekanou petrželkou.

2

Podáváme jako studený předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept