Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30080

Ingredience

20 g Cibule
1 kávová lžička Kmín drcený
150 g Máslo čerstvé
1000 g Okoun říční
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar rybí
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 563 kcal
Kilojoule 2 357kJ
3% Sacharidy 10 g
46% Tuky 34 g
33% Sodík 659 mg
92% Bílkoviny 52 g

Okoun s česnekem postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykuchané a omyté okouny vložíme do kastrolu a zalijeme vývarem. Přidáme kmín, sůl a česnek utřený se 100 g másla a nastrouhanou cibulí. Zvolna vaříme asi 20 minut.

2

Uvařené okouny necháme okapat, upravíme je na nahřátou servírovací mísu a z horní poloviny ryb stáhneme kůži.

3

Na zbylém másle osmažíme strouhanku, nasypeme na okouny a vše přelijeme rozpuštěným máslem.

4

Vhodnou přílohou je jednoduchý bramborový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept