Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 30085
Kategorie: Maso

Ingredience

750 g Brambory
100 g Červená řepa
1 ks Cibule
40 g Máslo čerstvé
125 ml Mléko plnotučné
100 g Mrkev kořen
1000 g Štika obecná
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 495kJ
9% Sacharidy 32 g
91% Tuky 68 g
12% Sodík 243 mg
62% Bílkoviny 35 g

Štika se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev, cibuli a červenou řepu nakrájíme na kolečka, oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky.

2

Zeleninu urovnáme na dno kastrolu a poklademe omytými porcemi ryby. Zalijeme vodou tak, aby porce byly zakryty, osolíme a zvolna vaříme.

3

Kastrolem občas potřeseme, aby se zelenina nepřipálila. Krátce před koncem vaření přilijeme mléko a přidáme máslo.

4

Porce štiky upravíme na nahřáté talíře a obložíme zeleninou a bramborami.

Poznámka

Pokrm můžeme připravit i z jiných druhů sladkovodních ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept