Recept

Zeleninové hovězí řízky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (4%)
ID receptu: 30097

Ingredience

145 g Brokolice
1 kávová lžička Cukr krupice
200 g Fazolové klíčky
1 ks Kapie
1,5 polévková lžíce Mouka kukuřičná
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 polévková lžíce Omáčka sójová
3 polévková lžíce Omáčka ústřicová
1 g Pepř černý mletý
455 g Steakhouse
1 špetka Sůl
1 dl Voda pitná
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
2 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 789kJ
9% Sacharidy 31 g
35% Tuky 26 g
36% Sodík 714 mg
29% Bílkoviny 17 g

Zeleninové hovězí řízky postup přípravy receptu:

1

Do rendlíku vložíme hovězí maso. K řízkům přidáme víno, cukr, sójovou omáčku a vmícháme mouku.

2

Ve varné míse na středním plameni rozpálíme 1 lžíci oleje a osmažíme 1 řízek namočený v marinádě. Stejně budeme postupovat i při přípravě zbylého masa.

3

V pánvi orestujeme brokolici, přidáme zbývající zeleninu, přilijeme vodu a vše dusíme cca 5-8 minut, až do úplného změknutí.

4

Do smažených řízků přidáme ústřičnou omáčku, kterou ozdobíme fazolovými klíčky. Podle chuti přidáme koření.

5

Podáváme obložené dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept