Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30099

Ingredience

100 g Anglická slanina
120 g Cibule sterilovaná
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 ml Víno bílé
4 stroužek Česnek
600 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 452kJ
2% Sacharidy 8 g
22% Tuky 16 g
26% Sodík 520 mg
37% Bílkoviny 21 g

Štika po burgundsku postup přípravy receptu:

1

Na pánvi opečeme plátky slaniny dokřupava. Přidáme malé cibulky, očištěné a omyté porce štiky, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Vše zalijeme vínem a povaříme asi 20 minut.

2

Potom pokrm zahustíme několika kuličkami z másla, rozmíchaného s hladkou moukou a ještě chvíli povaříme.

3

Podáváme s česnekovými topinkami.

Poznámka

Pokrm můžeme připravit i z jiných druhů sladkovodních ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept