Jednoduchý recept

Salát z vařených fazolek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30118
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

30 g Cibule
120 g Fazolové lusky zelené
25 g Kapie sterilovaná
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
25 g Okurky nakládané
5 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 55 kcal
Kilojoule 232kJ
2% Sacharidy 7 g
4% Tuky 3 g
13% Sodík 262 mg
3% Bílkoviny 1 g

Salát z vařených fazolek postup přípravy receptu:

1

Cibuli, okurky a kapii nakrájíme nadrobno.

2

Zelené fazolky očistíme a pokrájíme na menší kousky. Uvaříme je ve vodě se špetkou soli. Když jsou měkké, hned je zchladíme ve studené vodě a poté je necháme řádně okapat.

3

Vsypeme fazolky do mísy, přidáme k nim pokrájenou zeleninu, ochutíme pepřem, solí, octem, olejem a řádně promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept