Recept

Pstruh s hříbkovou nádivkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30129

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
250 g Hříbky čerstvé
150 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1000 g Pstruh
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 687 kcal
Kilojoule 2 874kJ
3% Sacharidy 10 g
64% Tuky 48 g
11% Sodík 226 mg
97% Bílkoviny 55 g

Pstruh s hříbkovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Z 80 g másla, špetky soli, strouhanky, očištěných a nasekaných hříbků, nakrájené cibule a petrželky umícháme nádivku.

2

Očištěné, vykuchané a omyté pstruhy naplníme nádivkou, zašijeme a na povrchu osolíme. Každého pstruha zvlášť zabalíme do máslem potřeného pečicího papíru, vložíme do pekáče s kouskem másla a zvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Během pečení ryby obracíme.

3

Upečené pstruhy vyjmeme z papíru, přelijeme šťávou a podáváme ozdobené dílky omytého citronu.

Poznámka

Množství strouhanky upravíme podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept