Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 30144

Ingredience

300 g Brambory
150 g Hrášek
1 kg Jehněčí krkovice
200 g Jogurt bílý
500 g Listové těsto
300 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
200 g Sýr Eidam cihla 30%
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

75% Kalorie 1,471 kcal
Kilojoule 6 157kJ
19% Sacharidy 69 g
363% Tuky 272 g
48% Sodík 956 mg
133% Bílkoviny 75 g

Jehněčí závin postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso nakrájíme na malé kousky a za stálého míchání orestujeme na másle. Přihodíme brambory a mrkev, nakrájené na kostičky a ještě chvíli opečeme. Po odstavení z plotny vmícháme strouhaný sýr, jogurt, sůl, pepř a čerstvý nebo mražený hrášek. Listové těsto rozválíme na silnější plát a na něj rozložíme připravenou směs. Zavineme, pořádně utěsníme okraje a položíme na vymazaný plech tak, aby konec závinu zůstal vespod. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept