Jednoduchý recept

Rajčatový salát s jablky a jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 8 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 30152
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

25 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Jablka
100 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Petržel - nať
200 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 108 kcal
Kilojoule 453kJ
6% Sacharidy 21 g
3% Tuky 2 g
6% Sodík 123 mg
6% Bílkoviny 3 g

Rajčatový salát s jablky a jogurtem postup přípravy receptu:

1

Jablka zbavíme jádřinců a spolu s rajčaty nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a petrželovou nať nakrájíme nadrobno a smícháme s jogurtem.

2

V míse smícháme rajčata s jablky, osolíme je, zakapeme citronovou šťávou a zalijeme jogurtem. Pod fólií necháme v lednici vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept