Téma: Servírování

Tradiční Jidáše si upečte na Zelený čtvrtek

Jidáše jsou velikonoční pečivo ve tvaru provazu nebo malých bochánků. Připomíná Jidáše, který za třicet stříbrných…

celý článek
 

Recept dne

Smažená vejce v sýrovém obalu
Smažená vejce v sýrovém obalu
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda

Autor: xenia1

  • Počet porcí 2 os.
  • Čas přípravy 10 min
  • Čas vaření 12 min
 

Články


Velikonoční beránek a jeho historie

Beránek je druh sladkého pečeného pokrmu, kterého připravujeme především na Velikonoce. Vyrábí se ze sladkého těsta, do kterého je možné…

celý článek

Masopustní koblihy

Slavíte doma masopust? Pak by vám doma neměly chybět na stole masopustní koblihy. Přinášíme vám recept na tuto oblíbenou pochoutku.

celý článek

Zajímavé novoroční dezerty

Silvestr a Nový rok se neobejdou bez sladkostí. Na stolech se mohou objevit dorty, pěny a ovocné dezerty. Některé z nich můžete klidně…

celý článek