Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30164

Ingredience

Na těsto
100 g Mouka pšeničná celozrnná
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
Na náplň
4 ks Artyčoky
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
200 g Ricotta
3 polévková lžíce Sýr Parmezán
5 g Sůl
1 stroužek Česnek
Na omáčku
120 g Cibule
10 g Majoránka
30 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
3 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,007 kcal
Kilojoule 4 211kJ
46% Sacharidy 167 g
39% Tuky 29 g
125% Sodík 3 g
89% Bílkoviny 50 g

Ravioli s artyčoky postup přípravy receptu:

1

Srdíčka artyčoků nasekáme na kousky a podusíme je na oleji s česnekem. Podlijeme je troškou vody, povaříme a na závěr umeleme.

2

Artyčoky smícháme s ricottou, přidáme nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme.

3

Z připravených surovin připravíme těsto a přikryté ho necháme 30 minut odpočinout.

4

Těsto vyválíme a vykrájíme z něj kolečka o průměru 6-8 cm a dáme na ně náplň. Utvoříme tortellini.

5

Na másle osmažíme kolečka cibule, osolíme a podlijeme 1/2 skleničky

6

vody a několik minut vaříme. Cibuli rozmixujeme se sýrem a olejem, aby vznikl krém.

7

Tortellini uvaříme v mírně slané vodě a ochutíme je cibulovou

8

omáčkou. Posypeme pepřem a lístky majoránky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept