Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 30178

Ingredience

5 g Badyán
1 ks Cibule
100 g Cibulka jarní
5 g Fagara
5 g Fenykl obecný
5 g Hřebíček
100 g Kukuřice cukrová nakládaná
300 g Kuřecí prsa
20 g Mouka kukuřičná
200 g Mungo klíčky
40 ml Olej sezamový
5 g Skořice mletá
60 ml Víno rýžové čínské
150 ml Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 316kJ
5% Sacharidy 17 g
18% Tuky 14 g
13% Sodík 257 mg
34% Bílkoviny 19 g

Pánev pěti vůní postup přípravy receptu:

1

V hluboké pánvi rozehřejeme sezamový olej, vhodíme cibuli, nakrájenou na kolečka, a posekaný česnek, krátce osmahneme. V misce rozmícháme kukuřičnou mouku v rýžovém víně a přilijeme na pánev. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a přihodíme do pánve, necháme pár minut povařit. Mezitím namícháme koření pěti vůní - badyán, skořici, hřebíček, fenykl a tagaru, přidáme k masu, zalijeme kuřecím vývarem a necháme povařit dalších 5 minut. Nakonec přidáme nakládané kukuřičky a mungo, ještě asi 3 minuty povaříme a můžeme podávat ozdobené cibulovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept