Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 3019

Ingredience

30 g Cukr krupice
500 g Jablka
1 ks Játra kachní
1 ks Kachna mražená
80 g Mandle
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
0,5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

111% Kalorie 2,199 kcal
Kilojoule 9 200kJ
9% Sacharidy 32 g
262% Tuky 197 g
13% Sodík 266 mg
137% Bílkoviny 77 g

Pečená kachna s jablky postup přípravy receptu:

1

Očistíme a omyjeme kachnu, osolíme, okmínujeme.

2

Vložíme ji do pekáče prsíčky dolů a upečeme dozlatova.

3

Asi 20 minut před koncem pečení přidáme kachní játra a upečeme je.

4

Každou porci obložíme dušenými jablky. Jablka připravíme takto: zbavíme je slupky a jádřinců, nakrájíme na silnější plátky, posypeme cukrem, pokapeme bílým vínem a podusíme je na másle do poloměkka.

5

Upečená játra nakrájíme na plátky a vmícháme do jablek. Mírně je prohřejeme a na povrchu posypeme loupanými, na nudličky nakrájenými jablky.

6

Jako příloha je nejvhodnější rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept