Jednoduchý recept

Rychlý rýžový pudink z mandlového mléka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (19%)
ID receptu: 30233

Ingredience

200 g Mandle plátky
4 polévková lžíce Med včelí
700 g Rýže basmati
1 kávová lžička Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 963 kcal
Kilojoule 4 030kJ
45% Sacharidy 161 g
36% Tuky 27 g
2% Sodík 36 mg
47% Bílkoviny 26 g

Rychlý rýžový pudink z mandlového mléka postup přípravy receptu:

1

Podle návodu uvaříme rýži.

2

Smícháme rýži, mandlové mléko, mletou skořici a za stálého míchání pomalu přivedeme k varu. Necháme asi 5 minut povařit, mléko by mělo zhoustnout a rýže zesklovatět.

3

Vše rozdělíme do misek, posypeme plátky mandlí a pokapeme medem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept