Jednoduchý recept

Pikantní vepřová žebírka

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Pikantní vepřová žebírka 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3025
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Chilli paprička
3 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Omáčka sójová
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl
500 g Vepřová žebra

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 746kJ
4% Sacharidy 15 g
39% Tuky 30 g
8% Sodík 153 mg
37% Bílkoviny 21 g

Pikantní vepřová žebírka postup přípravy receptu:

1

Vepřová žebírka opláchneme, případně rozporcujeme na menší kousky.

2

Připravíme marinádu. Smícháme pivo, sójovou omáčku a med, přidáme nasekanou chilli papričku a na plátky nakrájený česnek. Maso necháme marinovat do druhého dne.

3

Po odležení žebírka opečeme na grilu, průběžně potíráme marinádou a dochutíme solí.

Poznámka

Podáváme s pečeným bramborem nebo pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept