Jednoduchý recept

Polévka čínská vepřová s brambory

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30279

Ingredience

225 g Bambusové výhonky
2 ks Brambory
3 ks Cibulka jarní
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Ocet rýžový
1 kávová lžička Olej sezamový
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 ks Paprika červená
2 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
125 g Vepřové maso libové
4 polévková lžíce Voda pitná
1 l Vývar drůbeží
1 kávová lžička Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 466 kcal
Kilojoule 1 949kJ
6% Sacharidy 21 g
131% Tuky 98 g
48% Sodík 958 mg
21% Bílkoviny 12 g

Polévka čínská vepřová s brambory postup přípravy receptu:

1

Do hrnce dáme pokrájené brambory, kuřecí vývar, lžíci rýžového vinného octa, vše přivedeme k varu a poté stáhneme plamen.

2

Smícháme vodu s kukuřičnou škrobovou moučkou a směs vmícháme do horkého vývaru. Vývar znovu přivedeme k varu, mícháme, dokud nezhoustne.

3

Na talíř dáme vepřové nudličky a polijeme zbylým rýžovým vinným octem, sezamovým olejem a sójovou omáčkou.

4

Do vývaru přidáme vepřové nudličky, nakrájenou mrkev na proužky, nasekaný zázvor a 10 minut povaříme. Přidáme nakrájenou červenou papriku, jarní cibulku a bambusové výhonky. Vaříme 5 minut a poté okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept