Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 30283

Ingredience

4 g Cukr krupice
500 g Kuřecí prsa
40 ml Olej sezamový
20 ml Omáčka sojová světlá
200 g Salát ledový
100 g Sezam - semena
40 g Sezamová pasta
5 g Sůl
100 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 985kJ
3% Sacharidy 12 g
42% Tuky 31 g
48% Sodík 961 mg
60% Bílkoviny 34 g

Kuře v sezamové pěně postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso vložíme do hrnce se studenou vodou a pozvolna vaříme asi 15 minut na mírném ohni, dokud maso není měkké, potom vyjmeme a necháme na prkénku vychladnout.

2

Mezitím v míse smícháme sezamovou pastu, sezamový olej, sojovou omáčku, sůl, cukr, podle potřeby horký vývar a ušleháme do jemné pěny.

3

Kuřecí maso nakrájíme na kousky a v míse promícháme se sezamovou pěnou. Servírujeme na natrhaných listech ledového salátu posypané sezamem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept