Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30285
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1000 g Grundle
1 kávová lžička Nové koření celé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
1000 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 504kJ
5% Sacharidy 18 g
5% Tuky 4 g
11% Sodík 216 mg
7% Bílkoviny 4 g

Rybky v zelenině postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme a osmažíme v kastrole na oleji. Podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka.

2

K zelenině přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, bobkový list, nové koření a celý pepř. Nakonec vmícháme rajčatový protlak, podle chuti osolíme a ještě chvíli podusíme.

3

Očištěné a omyté rybky uvaříme doměkka a přelijeme podušenou zeleninovou směsí. Necháme v chladničce do podávání proležet.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory. Pokrm můžeme podávat teplý i studený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept