Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30322

Ingredience

1000 g Filé z aljašské tresky
3 ks Lilek
150 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
4 ks Paprikové lusky čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
6 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 559 kcal
Kilojoule 2 338kJ
6% Sacharidy 22 g
48% Tuky 36 g
10% Sodík 205 mg
86% Bílkoviny 48 g

Tresčí filé s lilky postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme, posypeme mletou paprikou a vložíme do máslem vymazaného pekáčku.

2

Omyté lilky nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu, osolíme a necháme chvíli odležet. Plátky lilků vyjmeme a mírně osmahneme na pánvi na másle spolu s nakrájenými rajčaty a paprikami. Zeleninu přidáme k porcím filé a vše zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

3

Česnek rozetřeme se solí a smícháme s nasekanou petrželkou. Směsí posypeme hotový pokrm.

4

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept