Recept

Kapr s paprikami a rajčatovou šťávou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30330
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
300 ml Rajčatová šťáva
125 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 222kJ
2% Sacharidy 9 g
21% Tuky 16 g
14% Sodík 277 mg
51% Bílkoviny 29 g

Kapr s paprikami a rajčatovou šťávou postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra osušíme, osolíme a opepříme.

2

V pekáči rozehřejeme olej, vložíme připravené porce, opečeme je po obou stranách a vyjmeme.

3

Do výpeku v pekáčku přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěné, na nudličky nakrájené papriky. Zeleninu osmahneme a zalijeme vodou a rajčatovou šťávou. Do základu vložíme opečené porce kapra a pokrm chvíli dopékáme ve středně vyhřáté troubě.

4

Nakonec přilijeme smetanu a jen prohřejeme.

5

Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept