Jednoduchý recept

Canneloni plněné drůbeží nádivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 30331
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

250 g Canneloni
120 g Drůbeží maso vařené
100 ml Hovězí vývar základní
25 g Máslo čerstvé
30 ml Mléko polotučné
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Omáčka rajčatová
2 g Pepř černý mletý
50 g Strouhanka
10 g Sůl
100 g Sýr Gruyére
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 029kJ
16% Sacharidy 58 g
23% Tuky 17 g
72% Sodík 1 g
47% Bílkoviny 26 g

Canneloni plněné drůbeží nádivkou postup přípravy receptu:

1

Canneloni uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu přibližně 20 minut. Scedíme a necháme okapat.

2

Vařené drůbeží maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme vejce, strouhanku navhčenou v mléce, sůl, pepř, mouku a důkladně promícháme. Touto nádivkou naplníme canneloni.

3

Pekáček vymažeme máslem, naskládáme do něj canneloni, zalijeme rajčatovou omáčkou rozředěnou vývarem, zasypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby na 20 minut zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept