Jednoduchý recept

Makarony s hovězím masem na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 30347
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

500 g Hovězí maso zadní
25 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
200 g Špagety, Makarony
10 g Sůl
100 g Sýr Gruyére
250 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 857kJ
9% Sacharidy 33 g
21% Tuky 16 g
45% Sodík 900 mg
59% Bílkoviny 33 g

Makarony s hovězím masem na víně postup přípravy receptu:

1

Makarony uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Vložíme je do mísy, přidáme 1 lžíci másla a promícháme. Do hrnce dáme maso, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a pomalu dusíme.

2

Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a posekáme nahrubo. Přidáme do hrnce k masu, podlijeme vínem, znovu zakryjeme a zvolna dusíme doměkka. Na talíře upravíme makarony, navrch dáme kostičky dušeného masa, přelijeme rajčatovou šťávou a celý pokrm posypeme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept