Jednoduchý recept

Křenové roštěnky

  • Belgie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 3035
Kategorie: Maso

Ingredience

3 polévková lžíce Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
4 plátek Hovězí roštěnka níz. peč.
3 polévková lžíce Křen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 681kJ
1% Sacharidy 3 g
20% Tuky 15 g
5% Sodík 103 mg
8% Bílkoviny 5 g

Křenové roštěnky postup přípravy receptu:

1

Roštěnky silné asi 1,5 cm odblaníme, aby se nekroutily, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji.

2

Vyšleháme vejce, mouku, dijonskou hořčici, strouhaný křen a jarní cibulku nakrájenou na kolečka.

3

Roštěnky necháme na ubrousku okapat a obalíme je v připravené směsi.

4

K výpeku přidáme máslo a roštěnky znovu opečeme z obou stran.

Poznámka

Podáváme s opékanými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept