Jednoduchý recept

Grundle po maďarsku

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 30355
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Grundle
1 kávová lžička Kmín celý
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
200 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 613 kcal
Kilojoule 2 564kJ
1% Sacharidy 2 g
46% Tuky 34 g
10% Sodík 197 mg
131% Bílkoviny 74 g

Grundle po maďarsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné, omyté a osušené rybky i s hlavou osolíme a okmínujeme. Obalíme je v hrubé mouce smíchané s mletou paprikou.

2

Obalené grundle smažíme v pánvi na rozpáleném oleji, až se vypraží dokřupava.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept