Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30364
Kategorie: Maso

Ingredience

550 ml Mléko polotučné
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Sádlo škvařené
4 ks Slaneček
2 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 799 kcal
Kilojoule 3 341kJ
9% Sacharidy 34 g
74% Tuky 56 g
49% Sodík 971 mg
66% Bílkoviny 37 g

Slaneček v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Slanečky na 24 hodin namočíme do 500 ml mléka zředěného trochou vody. Slanečky stáhneme z kůže, vykucháme a vykostíme. Dobře je omyjeme a nakrájíme na kousky.

2

Z hladké mouky, 4 lžic mléka a vajec umícháme hustší těstíčko. Namočíme v něm kousky ryby, vložíme je na pánev do rozpáleného sádla a smažíme po obou stranách dorůžova.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept