Jednoduchý recept

Ementálské toasty se žampióny

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 30377

Ingredience

1 balení Chléb toastový
1 ks Cibule
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
6 polévková lžíce Smetana zakysaná 12%
300 g Sýr ementálského typu
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 598kJ
2% Sacharidy 5 g
39% Tuky 29 g
0% Sodík 6 mg
43% Bílkoviny 24 g

Ementálské toasty se žampióny postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky a na másle dusíme cca 5 minut. Poté vmícháme nasekanou zelenou petrželku, osolíme, opepříme, přidáme kysanou smetanu a dobře promícháme.

2

Krajíčky chleba rozložíme na rozpuštěné máslo, na ně naskládáme žampiony s orestovanou cibulí, posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme přiklopené 15-20 minut v předehřáté troubě. Strouhaný sýr můžeme nahradit sýrem plátkovým.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept