Jednoduchý recept

Salát pollo Rosso

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 30387
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Na dresink
60 g Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Oregano čerstvé
10 g Tabasco
Salát pollo Rosso
2 ks Avokádo
600 g Kuřecí prsa
40 g Máta
1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
100 g Olivy černé
1 kávová lžička Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
40 g Rajčata
200 g Salát Rosso
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 296kJ
3% Sacharidy 10 g
27% Tuky 20 g
31% Sodík 614 mg
42% Bílkoviny 24 g

Salát pollo Rosso postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso potřeme olejem, okořeníme oreganem, osolíme a opepříme. Maso grilujeme kůží dolů 8 minut, potom je obrátíme a smažíme dalších 5 minut z druhé strany. Přendáme na talíř a necháme vychladnout.

2

Na dresink smícháme ve velké míse citrónovou šťávu s tabaskem a oreganem a postupně k nim přiléváme olej. Přimícháme jarní cibulku.

3

Maso nakrájíme na proužky, zalijeme dresinkem a v pokojové teplotě je necháme 15 minut marinovat.

4

Přisypeme olivy, mátu, petrželku a rajčata, salát důkladně promícháme. Avokádo podélně rozpůlíme, zbavíme pecky a nakrájíme do salátu. Salát ještě jednou lehce promícháme, osolíme a opepříme. Talíř ozdobíme listy salátu a samotný salát s avokádem a kuřecím masem na nich servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept