Jednoduchý recept

Polévka toskánská cibulová

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30388

Ingredience

4 krajíc Chléb konzumní
4 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
75 g Sýr Čedar
8,5 dl Vývar drůbeží
3 stroužek Česnek
50 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 650kJ
12% Sacharidy 43 g
32% Tuky 24 g
41% Sodík 824 mg
25% Bílkoviny 14 g

Polévka toskánská cibulová postup přípravy receptu:

1

Ve velké pánvi smažíme nakrájenou šunku cca 4 minuty, dokud nezačne hnědnout. Poté vyndáme a dáme stranou na pozdější použití. Přidáme do pánve olej a smažíme nakrájenou cibuli a česnek. Přikryjeme pokličkou, stáhneme plamen a necháme smažit 15 minut, dokud nebude cibule lehce zkaramelizovaná. Přidáme do pánve vývar a uvedeme do varu. Necháme 10 minut vařit.

2

Předehřejeme gril a smažíme na něm 2 minuty po obou stranách krajíce chleba, dokud nezezlátnou. Namažeme je máslem a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrájíme krajíce na malé kousky.

3

Osolíme a opepříme polévku a přidáme do ní zbylý chléb.

4

Naplníme polévkou misky, navrch položíme kousky chleba s máslem a sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept