Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 30409

Ingredience

180 g Brambory
100 g Celer řapíkatý
40 g Cibule
150 g Fazole
145 g Hrášek
250 g Kosti hovězí řídké
120 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Petržel - nať
40 g Slanina vepřová
50 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
100 g Těstoviny Farfalle
100 g Těstoviny Penne
800 ml Vývar drůbeží
250 g Zelí hlávkové bílé
2 stroužek Česnek
100 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 812kJ
15% Sacharidy 54 g
91% Tuky 69 g
56% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Veronská polévka postup přípravy receptu:

1

Na másle osmažíme pokrájený česnek, cibulku, slaninu a kosti a smažíme je 4-5 minut. Přidáme všechny zbylé suroviny kromě těstovin a parmezánu a přivedeme je k varu. Na mírném plameni je pod pokličkou vaříme zhruba 90 minut.

2

Z hrnce vyjmeme kosti a odložíme je stranou.

3

Vsypeme do něj oba druhy těstovin a vaříme. Polévku podáváme posypanou nastrouhaným parmezánem spolu s křupavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept