Ravioli ve vývaru - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ravioli ve vývaru
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 40 minut |
Autor: | Milena Křivanová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 30412 |
Kategorie: | Těstoviny, noky, knedlíky |
Ingredience
1 ks | Bobkový list |
750 ml | Hovězí vývar základní |
5 g | Pepř černý mletý |
3 polévková lžíce | Protlak rajčatový |
5 g | Sůl |
30 g | Sýr Parmezán |
500 g | Těstoviny Ravioli |
60 ml | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 18g |
---|---|
Cholesterol | 89,2mg |
Draslík | 198,5mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,5mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bobkový list, Hovězí vývar základní, Sůl, Sýr Parmezán, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Protlak rajčatový, Těstoviny Ravioli mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Ravioli ve vývaru postup přípravy receptu:
1 | Do hrnce dáme vývar s vínem, rajským protlakem, přidáme bobkový list. Polévku přivedeme k varu, osolíme ji a opepříme. |
2 | Přisypeme ravioli a na mírném plameni je vaříme, dokud nejsou měkké. |
3 | Z polévky vyjmeme bobkový list, podáváme na talíři posypané parmezánem. |