Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 30426

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
450 g Lilek
100 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
3 polévková lžíce Sýr Parmezán
5 g Sůl
300 g Těstoviny Fettuccine
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 462 kcal
Kilojoule 1 932kJ
13% Sacharidy 48 g
35% Tuky 26 g
25% Sodík 507 mg
25% Bílkoviny 14 g

Fettuccini s lilkem postup přípravy receptu:

1

Na polovině olivového oleje osmažíme na kostičky nakrájený lilek a česnek, necháme je změknout.

2

Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky.

3

Do pánve přilijeme zbytek olivového oleje a přisypeme nakrájená rajčata.

4

Smažíme je asi 5 minut, potom přidáme bazalku, vše osolíme a opepříme.

5

V osolené vroucí vodě uvaříme fettucini a slijeme je. Promícháme je se smaženým lilkem a s rajčaty, posypeme nastrouhaným parmazánem a černým pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept