Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30429

Ingredience

150 g Artyčoky sterilované
5 g Bazalka
1 ks Chléb celozrnný pšeničný
25 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
50 g Rajčata
6 polévková lžíce Rajčatová pasta
250 g Salám Mortadela
100 g Sýr Gouda 45%
5 g Sůl
250 g Šunka dušená
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 785 kcal
Kilojoule 3 285kJ
19% Sacharidy 67 g
51% Tuky 38 g
76% Sodík 2 g
84% Bílkoviny 47 g

Římský chléb postup přípravy receptu:

1

Chléb vodorovně rozpůlíme kousek pod vrchní kůrkou a obě části částečně vydlabeme, aby se dovnitř vešla náplň. Obě části chleba zevnitř potřeme olivovým olejem a rajčatovou pastou a odspodu postupně klademe vrstvy uzeniny, sýra a artyčoků s bazalkou, rajčaty a žampiony. Osolíme je a opepříme.

2

Náplň zakryjeme druhou polovinou chleba a pevně stáhneme. Obě části několikrát převážeme provázkem, chléb zabalíme do fólie a vložíme na noc do lednice. Zatížíme jej, aby se chutě jednotlivých surovin řádně promísily.

3

Chléb rozbalíme, přestřihneme provázek, nakrájíme na porce a podáváme v ubrousku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept