Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 30430

Ingredience

1 ks Citrony
1000 g Filé z aljašské tresky
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
1 ks Petržel - nať
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 866 kcal
Kilojoule 3 623kJ
11% Sacharidy 41 g
73% Tuky 55 g
12% Sodík 245 mg
96% Bílkoviny 54 g

Koblížky z tresky postup přípravy receptu:

1

Smícháme hladkou mouku, vejce, přilijeme trochu piva a umícháme řidší těstíčko.

2

Omyté filé povaříme 2 minuty v mírně osolené vodě, vyjmeme a nakrájíme na kousky.

3

Kousky filé namáčíme v připraveném těstíčku a smažíme na pánvi na rozehřátém oleji po každé straně asi 3 minuty dokřupava. Po usmažení necháme oschnout na papírové utěrce a podle chuti osolíme.

4

Pokrm upravíme na servírovací mísu a ozdobíme dílky citronu a snítkou petrželky.

Poznámka

Množství piva upravíme podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept