Recept

Kuřecí plátek s marsalou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30442
Kategorie: Maso

Ingredience

30 g Česnekové máslo
600 g Kuřecí prsa
30 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
60 ml Víno Marsala
4 polévková lžíce Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 403kJ
1% Sacharidy 3 g
26% Tuky 20 g
12% Sodík 239 mg
58% Bílkoviny 32 g

Kuřecí plátek s marsalou postup přípravy receptu:

1

Plátky masa obalíme v mouce a zbytek sklepneme. V pánvi rozpálíme máslo s olejem a maso z obou stran osmažíme.

2

Přidáme marsalu, přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme

3

5 minut, dokud se kuřecí maso neuvaří. Kuře vyjmeme z pánve a udržujeme teplé.

4

Přilijeme vývar, přivedeme k varu a vaříme 2 minuty. Potom přimícháme česnekové máslo a okořeníme černým pepřem. Kuřecí prsa zalijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept