Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 30444
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
6 stroužek Česnek
2 kávová lžička Citronová kůra
200 g Lilek
50 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
100 g Rajčata
600 g Telecí pečeně
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
50 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 664kJ
2% Sacharidy 8 g
36% Tuky 27 g
7% Sodík 132 mg
53% Bílkoviny 30 g

Italské telecí kotlety postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme olej a vložíme telecí maso, přisypeme citronovou kůru, stroužky česneku a tymián a maso z každé strany osmažíme. Potom kotlety a česnek vyjmeme z pánve, udržujeme v teple.

2

V pánvi rozpálíme zbytek oleje a během 3 minut v něm zprudka osmažíme lilek. Přilijeme víno, přisypeme rajčata a bazalku a dusíme ještě 3 minuty, nebo dokud není měkký. Opepříme.

3

Telecí kotlety rozdělíme na talíře a podáváme je s česnekem a lilkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept