Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 30447
Kategorie: Maso

Ingredience

2 kávová lžička Česnek
2 kávová lžička Chilli koření mleté
50 g Cibule
800 g Jehněčí kotlety
3 g Kmín drcený
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 polévková lžíce Olej stolní
150 g Rajčata
40 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 287kJ
1% Sacharidy 3 g
27% Tuky 21 g
4% Sodík 86 mg
45% Bílkoviny 25 g

Jehněčí po italsku postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozpálíme olej a z obou stran osmažíme kotlety doměkka. Vyjmeme je a uchováme v teple.

2

Zmírníme plamen a v pánvi necháme zesklovatět cibulku a česnek. Přidáme chilli, kmín, přilijeme víno, a než se víno úplně vyvaří, přidáme rajčata a koriandr. Vaříme vše asi 3 minuty. Kotlety podáváme s rajčatovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept