Recept

Slanečkové filé v oleji

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30450

Ingredience

2 ks Bobkový list
100 g Cibule
500 ml Mléko plnotučné
10 ks Nové koření celé
100 g Olej rostlinný
10 ks Pepř černý celý
500 g Slaneček
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 835 kcal
Kilojoule 3 496kJ
20% Sacharidy 73 g
64% Tuky 48 g
60% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Slanečkové filé v oleji postup přípravy receptu:

1

Slanečky vykucháme, očistíme, stáhneme z kůže, omyjeme a vykostíme. Namočíme je do mléka zředěného 1:1 vodou nejméně na 12 hodin.

2

Slanečky vyjmeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Oloupanou cibuli krátce spaříme vroucí vodou s kořením, nakrájíme na kolečka a střídavě se slanečky vrstvíme do čisté sklenice.

3

Vše zalijeme olejem a necháme 12 hodin proležet v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept