Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 30458

Ingredience

Na ozdobu
40 g Kandované ovoce
1 polévková lžíce Likér mandlový - Amaretto
120 ml Smetana 33% (šlehačka)
Cassata po veronsku
250 g Cukr krupice
3 polévková lžíce Kandované ovoce
1 ks Korpus na dort
2 polévková lžíce Likér mandlový - Amaretto
2 polévková lžíce Pistácie
500 g Ricotta
3 g Skořice mletá
60 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 491kJ
13% Sacharidy 47 g
20% Tuky 15 g
1% Sodík 11 mg
9% Bílkoviny 5 g

Cassata po veronsku postup přípravy receptu:

1

Ušleháme ricottu s cukrem najemno a rozdělíme napůl. Do jedné poloviny přimícháme nasekané pistáciové oříšky a ovoce, do druhé pak skořici, čokoládu a amaretto.

2

Do dortové formy dáme plát korpusu a na něj rozetřeme pistáciový krém a navrch další plát korpusu. Na něj rozetřeme čokoládový krém a formu vložíme do chladničky.

3

Krém na dezert ušleháme ze smetany a amaretta dojemna a dohusta. Před servírováním cassatu vyklopíme a ozdobíme smetanou a kandovaným ovocem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept