Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 30472
Kategorie: Polévky

Ingredience

300 g Játra drůbeží
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 95 kcal
Kilojoule 397kJ
1% Sacharidy 4 g
6% Tuky 5 g
7% Sodík 146 mg
15% Bílkoviny 8 g

Rýže z jater postup přípravy receptu:

1

Játra očistíme, opláchneme, necháme okapat. Česnek oloupeme a utřeme se špetkou soli, máslo rozpustíme.

2

Na masovém strojku umeleme játra do mísy, přidáme ostatní ingredience, vypracujeme středně hustou hmotu. Přes hrubé struhadlo játrovou rýži zavaříme do polévky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept