Jednoduchý recept

Polévka cizrnová s rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30477

Ingredience

1 ks Bobkový list
400 g Cizrna konzervovaná
2 ks Cuketa
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 ks Pórek
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
100 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
8,5 dl Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek
225 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 767kJ
17% Sacharidy 62 g
22% Tuky 16 g
89% Sodík 2 g
40% Bílkoviny 23 g

Polévka cizrnová s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme ve velké pánvi olej, přidáme nakrájený pórek a pokrájené cukety a rajčata. Smažíme za občasného míchání 5 minut. Přidáme rozetřený česnek, rajčatový protlak, kuřecí vývar, bobkový list a konzervovanou okapanou cizrnu. Uvedeme do varu a necháme 5 minut povařit.

2

Pokrájíme najemno listy špenátu, přidáme do polévky, vaříme 2 minuty. Dle chuti osolíme a opepříme. Vyndáme z polévky bobkový list a polévku podáváme s nastrouhaným parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept