Jednoduchý recept

Polévka rybí se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30482

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Cuketa
250 g Filé rybí
8 ks Kaštany vodní
3 ks Krabí tyčinky
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
0,5 kávová lžička Sůl
1,2 dl Vývar zeleninový
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 457kJ
9% Sacharidy 32 g
6% Tuky 5 g
33% Sodík 653 mg
102% Bílkoviny 57 g

Polévka rybí se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Filé nebo rybí filety nakrájíme na kostky o hraně 2,5 cm. Mletý zázvor smícháme se solí a potřeme směsí ryby. Necháme marinovat 30 minut.

2

Rozdělíme pórek na zelenou a bílou část, každou pokrájíme na kousky o délce 2,5 cm a poté každý kus na proužky. Zelené a bílé proužky dáme do zvláštní misky. Krabí maso pokrájíme na kousky dlouhé 1 cm.

3

Rozehřejeme v pánvi olej. Jakmile bude horký, přidáme bílou část pórku a smažíme několik minut, přidáme mrkev a pokrájené vodní kaštany, vše smažíme 2 minuty.

4

Přilijeme vývar, uvedeme do varu, přidáme citronovou šťávu a sójovou omáčku, 2 minuty povaříme. Přidáme kusy ryby a vaříme 5 minut, dokud se nezačne maso trochu rozpadat. Přidáme zelenou část pórku a cuketu a vaříme minutu. Přidáme pokrájené krabí tyčinky, opepříme.

5

Necháme minutu povařit a podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept