Jednoduchý recept

Velšský pamlsek

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30521
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

8 plátek Chléb toastový
3 kávová lžička Hořčice staroanglická
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
60 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl
200 g Sýr Čedar
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 066kJ
1% Sacharidy 3 g
28% Tuky 21 g
19% Sodík 388 mg
23% Bílkoviny 13 g

Velšský pamlsek postup přípravy receptu:

1

Troubu rozpálíme na 250 °C. Ze sýra odkrojíme kůru a zbytek nastrouháme.

2

V hrnci necháme rozpustit máslo, zalijeme pivem a na silném ohni zahřejeme. Za stálého míchání necháme v tekutině rozpustit sýr. Ochutíme solí, pepřem, hořčicí a worcestrem.

3

Tousty naskládáme na plech vyložený pečicím papírem, navrstvíme na ně sýrovou hmotu a v troubě cca 4-5 minut zapečeme. Ihned teplé podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept